0
Domaći fudbal

TOP BET TIKET DANA: Juče smo bili uspešni, ovo su naši predlozi za nedelju!

Objavljeno: 16.08.20 u 12:38

Jučerašnja kombinacija bila je dobitna, a Top Bet je za vas pripremio novu. Danas kombinujemo domaći i evropski fudbal.

OJPEN – KLUB BRIŽ 2 (1.47)

Ojpen u 1. ligi Belgije dočekuje Klub Briž. Gosti su apsolutni favoriti u 2. kolu, Briž je doživeo poraz u prvom kolu, a taj luksuz danas sebi neće dozvoliti.

VOJVODINA – MLADOST I1-3&II1-3 (1.90)

Vojvodina na svom terenu protiv Mladosti iz Lučana želi da upiše pobedu i tako krene u seriju pozitivnih rezultata. Ipak, odlučili smo se za golove, a verujemo da se timovi neće štedeti.

ROZENBORG – ALESUND 1&3+ (1.65)

Rozenborgu je pobeda potrebna zbog priključka vrhu tabele, a protiv fenjeraša ne bi trebalo da imaju problema. Predlog je ‘kec’ i tri ili više golova.

SEVILJA – MANČESTER JUNAJTED ug domaćin 1-2

Sevilja i Mančester igraju polufinale Lige Evrope. Mančester je jedan od favorita za osvajanje trofeja, ipak, zanimljivo je da po prvi put timovi mogu da igraju rasterećeno, jer su sva četiri učesnika polufinala obezbedila naredne sezone učešće u Ligi šampiona, te mogu da igraju rasterećeno. Očekujemo da domaćin postigne jedan ili dva gola.

UKUPNA KVOTA 7.74 – Kvote obezbedio beting partner TOP BET

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter