0
Evropske lige

NAVIJAČI BARSELONE U ŠOKU: Lionel Mesi želi da napusti katalonski klub!

Objavljeno: 16.08.20 u 20:55

Gotovo svi viđeniji svetski mediji pišu kako je Lionel Mesi od čelanika kluba zatražio da napusti Barselonu.

Pomenuti se vode informacijama poznatog insajdera Marsela Bečlera, a okidač za ovakav potez Argentinca bio je, naravno, ubedljiv poraz od Bajern Minhena.

Mesi je rešio da napusti Barselonu! Ono što se gotovo činilo nerealno do nedavno, ali jedna utakmica bila je dovoljna argentinskom majstoru da prelomi.

Bila je to verovatno najgora u njegovoj karijeri, poraz od 8:2 u četvrtfinalu Lige šampiona u kojoj nije mogao da pomogne već bespomoćnim saigračima.

‘Futmerkato’ pa zatim i drugi preneli su informacije Bečlera o bombi koja nas čeka, Mesi je navodno već razgovarao sa čelnim ljudima katalonskog kluba i rekao da ne želi da ostane u Barseloni. Trenutni rezultati i neizvesna budućnost kluba su ga naterali na to.

Nije poznato gde bi mogao Mesi da ode iz Barselone, poslednjih dana se kao opcija pominjao Mančester siti što bi ‘građane’ učinilo jednim od najjačih timova u istoriji ovog sporta.

Mesi je dete Barselone i retko ko se nadao da bi mogao da je napusti, pogotovo navijači tog kluba. Stigao je još 2001. iz Njuelsa kao 14-godišnjak, a već tri godine kasnije je odigrao prvu utakmicu za Barselonu C. Godinu dana kasnije debitovao je u Barseloni B, a za prvi tim isto 2004. i od prvog dana bilo je jasno da će to biti velika stvar za ceo klub.

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter