0
Domaći fudbal

FOTO: FK Crvena zvezda

ČUKARIČKI PAO U DRUGOM POLUVREMENU: Omladinci Zvezde savladali vršnjake sa Banovog brda

Objavljeno: 16.08.20 u 21:55

Nastavljaju omladinci Crvene zvezde da pružaju fenomenalne partije na startu sezone, a ovog puta su pobedili vršnjake koji nose dres Čukaričkog i to veoma ubedljivo sa 3:0 u okviru 4. kola Omladinske lige Srbije.

Marko Neđić je mogao da bude prezadovoljan posle meča, a mrežu rivala su pogađali Marko Lazetić, Nikola Knežević i Mateja Bačanin.

Od starta meča su dominirali kroz posed fudbaleri Crvene zvezde. Već u 3. minutu je Stanković uposlio Mituljikića, ali je Kožul pravovremeno izleteo i intervenisao. Pet minuta kasnije je zapretio i Knežević udarcem sa distance, posle još jednog sjajnog poteza Stankovića kada je fenomenalno izdriblao Kadijevića po desnom boku, ali bez uspeha.

Neđićevi puleni su nastavljali da prete pokušajima iz daljine, a mogao je i Ćurić u 19. minutu da pogodi mrežu Kožula. Ipak, najkonkretnija prilika u prvom poluvremenu za naš tim bila je u 36. minutu. Sve je uradio Lazetić, oslobodio se čuvara i prošao po levom boku, zavrnuo je za Lazića koji je utrčavao i sa nekoliko metara pogodio spoljni deo mreže.

Drugo poluvreme je bilo još bolje od prvog, a nije se mnogo čekalo da biseri crveno-belih načnu mrežu Čukaričkog. Ponovo je Stanković bio pokretač ekipe i sjajno istrčao po boku, potom precizno zavrnuo za Lazetića, čime je nadmudrio sve defanzivce gostiju, a napadaču Zvezde nije bilo teško da sa nekoliko metara u 52. minutu, efektno i precizno pogodi rašlje gola koji čuva Kožul. Tri minuta kasnije usledio je i drugi pogodak. Šutirao je Nikola Mituljikić sa više od dvadeset metara, a lopta je pogodila u ruku Nikolića. Sudija Lukić je pokazao na belu tačku, odgovornost je preuzeo Knežević i preciznim udarcem udvostručio prednost domaćih.

Pokazao je Branković raskošan talenat odmah po ulasku. Pretrčao je više od trideset metara po sredini terena, ostavivši iza sebe svakog igrača gostiju koji ga je napao i proigrao Bačanina ispred koga se našao Drezgić i uspešno intervenisao u 76. minutu. Šut Pantića bio je uvertira za treći pogodak crveno-belih u 83. minutu. Nespretno su intervenisali gosti, Bačanin se našao na pravom mestu i potpisao pobedu omladinaca Zvezde. Mogao je Bačanin da pogodi mrežu rivala još jednom do kraja meča, ali je ipak susret završen rezultatom 3:0, čime su omladinci Crvene zvezde još jednom pokazali superiornost u odnosu na konkurente u prvenstvu.

 

FOTO: FK Crvena zvezda

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter