1
Fudbal

TOP BET TIKET DANA: Odličan miks za subotu, na programu je poslednji četvrtfinalni duel Lige šampiona, a ovo su naši predlozi!

Objavljeno: 15.08.20 u 11:25

Danas se igra poslednji meč četvrtfinala Lige šampiona, a pored tog duela, sa našim beting partnerom Top Bet kladionicom, spremili smo još tri interesantne utakmice.

MANČESTER SITI – LION I1-3&II1-3 (1.90)

Poslednji četvrtfinalni duel Lige šampiona. Siti je favorit u ovom meču, koji bi trebalo da bude efikasan, a mi smo se opredelili za kombinaciju sa golovima i oba poluvremena.

ZLATIBOR – ČUKARIČKI 3+ (1.60)

Obe ekipe su vrlo efikasno započele prvenstvo, i očekujemo da tako i nastave. Čukarički je postigao osam pogodaka u tri duela, dok je Zlatibor primio čak 10, pa verujemo da će biti dosta golova danas.

ESTEGAL – PAJKAN 1-2 (1.70)

Domaći se bore za jedno od prva tri mesta, dok su gosti blizu zone ispadanja. Treba očekivati tvrd meč, sa malo pogodaka.

RADNIČKI NIŠ – MAČVA 1-1 (1.70)

Radnički je apsolutni favorit u ovom meču i to bi trebalo da pokaže od samog starta. Očekujemo da od početka krenu silovito na gol Mačve i da ubedljivo odnesu tri boda.

Ukupna kvota 8.79 – kvote obezbedio naš beting partner Top Bet!

0
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter