0
Domaći fudbal

SUPERLIGA: ‘Parni valjak’ preživeo potop, Asano se ‘poklonio’ za prednost – Sadik stavio tačku!

Objavljeno: 15.08.20 u 21:18

Fudbaleri Partizana su savladali Radnik u Surdulici sa 2:0 u 4. kolu Superlige Srbije.

Crno-beli se teže nego što su mislili osvojili tri boda. Bez ikakve dileme, u prvom delu dominirali su domaći, dok su u drugom crno-beli bili daleko bolji, a to su i materijalizovali.

Radnik je u prvom poluvremenu daleko bio bliži golu, imali su inicijativu svih 45 minuta. Uslovi za igru bili su izuzetno loši, padala je neverovatno jaka kiša, koja je znatno usporila intenzitet igre.

Radnik je imao najveću šansu u 14. minutu kada je Uroš Vitas poklonio loptu fudbalerima Radnika, pa je Makarić odlično šutirao. Popović je imao sjajnu intervenciju, a Maki Banjak izbio loptu u korner. Imao je i Partizan dobre prilike, probao je prvo mladi Stevanović, ali je prebacio gol, a posle dvadesetak minuta i Brežančić, ali je Kostić odlično reagovao.

Nastavak je doneo bolju igra Partizana i sve to krunisano golom u 62. minutu, kada je Takuma Asano grudima uneo loptu u mrežu posle centaršuta Đorđa Ivanovića koji je u igru ušao posle pauze.

Nastavili su fudbaleri Partizana da igraju agresivno, napadali su konstantno, ali nisu uspevali da postignu gol. Bilo je još prilika posle toga pogotovo za Partizan, ali Umar Sadik je tek u 90. minutu uspeo da potvrdi pobedu.

Ovo je bila treća pobeda Partizana u četiri utakmice.

Пласман обезедио SofaScore LiveScore

FOTO: Screenshot/Youtube

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter