0
Domaći fudbal

FOTO: FK Partizan/printscreen

SAVO NAKON POBEDE: ‘Konačno sam zadovoljan, ali postoje još neke stvari koje moramo popraviti’

Objavljeno: 15.08.20 u 21:38

Fudbaleri Partizana su savladali Radnik u Surdulici sa 2:0 u 4. kolu Superlige Srbije.

Šef stručnog štaba Partizana, Savo Milošević, izjavio je nakon pobede na Radnikom u Surdulici rezultatom 2:0, da je konačno zadovoljan igrom svoje ekipe, ali i da što se tiče odbrane, postoji još par stvari koje se moraju popraviti.

Ja ne znam šta više može da nas sastavi. Sve malere smo uspeli da preživimo od početka sezone. Em smo loše ušli u utakmicu, ali o tome neću ovaj put, em ovo vreme, pljusak je bio toliko jak da je bilo teško očekivati da se nešto više i igra. Srećom, u nastavku je bio manji intenzitet kiše – rekao je Milošević za ‘TV Arena Sport’.

A onda su na red došle i pohvale.

PROČITAJTE JOŠ: OVO ĆE RASTUŽITI SVAKOG DELIJU: Kapiten crveno-belih se na emotivan način oprostio od Jovičića – ‘Pokazao si šta znači kada se kao lav boriš, voli te brat’

– Za drugo poluvreme konačno mogu da kažem da sam zadovoljan svim segmentima igre – i voljnim momentom, bili smo i efikasni, mada smo opet propustili bezbroj izglednih situacija. Ali dobro, rekao sam već da je bitno da se dobijaju utakmice na strani, ne moramo da dajemo po četiri gola – kaže Milošević.

Na konstataciju da crno-beli nisu primili pogodak na drugoj uzastopnoj utakmici, Milošević je rekao:

-Ima još stvari koje moramo popraviti u odbrani. Jako mi je drago što nismo primili na drugoj uzastopnoj utakmici gol.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter