0
Domaći fudbal

FOTO: Instagram/Screenshot

OVO ĆE RASTUŽITI SVAKOG DELIJU: Kapiten crveno-belih se na emotivan način oprostio od Jovičića – ‘Pokazao si šta znači kada se kao lav boriš, voli te brat’

Objavljeno: 15.08.20 u 20:15

Branko Jovičić juče je odigrao poslednji meč u dresu Crvene zvezde, a karijeru će nastaviti u ruskom Uralu.

Dan kasnije, Milan Borjan, kapiten Zvezde, emotivnom porukom na Instagramu se oprostio od Jovičića poželevši mu sreću u nastavku karijere.

– Bakula moj pokazao si šta znači kada kao Lav boriš se u svakoj utakmici, šta znači lojalnost i hrabrost koja je potrebna svima koji na dresu nose grb Crvene zvezde! Želim ti jos puno uspeha u novom klubu jer si u Crvenoj zvezdi ostavio veliki trag i ispisao istoriju! Voli te brat! – stoji u poruci Milana Borjana.

PROČITAJTE JOŠ: ZAMISLITE TANDEM, LJAJIĆ – INIJESTA: Bešiktaš je prošlost – za reprezentativca Srbije stigla ponuda iz dalekog Japana!

Jovičić je u Zvezdi dugo bio odsutan sa terena jer je imao problem za povredom prednjih ukrštenih ligamenata, zbog čega je morao na operaciju. Stiče se utisak da su ga povreda i operacija omeli u tome da pokaže svoj pun kvalitet.

FOTO: Instagram/Screenshot

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter