0
Domaći fudbal

CRVENO-BELI PRONAŠLI ZAMENU ZA DEGENEKA: Zvezda dovodi Egipćanina, njegov menadžer potvrdio da postoji zvanična ponuda!

Objavljeno: 15.08.20 u 18:11

Crvena zvezda navodno neće dovoditi napadača, ali štopera hoće.

Fudbaler Mahmud El Gazar je nova meta Crvene zvezde.

El Gazar je trenutno na pozajmici u El Gounu, a u proteklih godinu i po dana pokazao je dosta toga i na sebe privukao pažnju nekih klubova, očigledno i Zvezde. Ovaj 22-godišnji igrač je bio uključen i u reprezentaciju Egipta do 23 godine.

Da postoji ineteresovanje ekipe iz Ljutice Bogdana, potvrdio je njegov menadžer Mohamed Abdel-Džaber.

– Al-Ahli je dobio ponudu Zvezde još 5. avgusta, oni su šampioni Srbije i učestvovaće u kvalifikacijama za Ligu šampiona. Oni žele da dovedu El-Gazara i zanima ih koji su zahtevi Al-Ahlija i kada bi mogao da pređe po njih pošto je prvenstvo Srbije već počelo – rekao je agent ovog fudbalera Mohamed Abdel-Džaber za televiziju ‘Al-Nahar’.

El Gazar je do sada odigrao ukupno 15 mečeva za El-Gounu, a interesantno je da je nekoliko utakmica počeo i na poziciji desnog beka. Njegova procenjena vrednost na specijalizovanom sajtu ‘Transfermarkt’ iznosi 100 hiljada evra.

Pominje se da bi crveno-beli mogli ostati bez Miloša Degeneka, za kojeg je zainteresovan klub iz Saudijske arabije, Al-Ahli, koji vodi Vladan Milojević.

Foto: Twitter printscreen/@GounaFC

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter