0
Evropske lige

ZVANIČNO – ‘TOBDŽIJE’ PREDSTAVILE OGROMNO POJAČANJE: Vilijam je konačno potpisao, ali i ‘opelješio’ Arsenal za 35 milona evra!

Objavljeno: 14.08.20 u 15:19

Sada je i zvanično.

Vilijam je novi fudbaler Arsenala, Brazilac je sa ‘tobdžijama’ potpisao trogodišnji ugovor i nema sumnje da će predstavljati ogromno pojačanje za ekipu Mikela Artete.

– Verujem da je on igrač koji može da napravi razliku. Pratili smo ga nekoliko meseci i takav igrač nam je bio potreban, s obzirom da pokriva tri, četiri pozicije. Pregovarali smo i bio sam impresioniran njegovom željom da dođe u Arsenal – rekao je španski stručnjak.

Vilijan će za te tri godine, ekskluzivno javlja ‘Dejli Mejl’, Tobdžijama uzeti 35,5 miliona evra, iako je nedavno pisano da će mu godišnja primanja biti samo 6,5 miliona.

Brazilac je do sada u karijeri pored Čelsija nastupao za Korintijans, Šahtjor, Anži. Na 339 utakmica upisao je 63 gola i 56 asistencija.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter