1
Domaći fudbal

FOTO: FK Crvena zvezda

SUPERLIGA SRBIJE: Sjajna fudbalska predstava i goleada na ‘Marakani’! Zvezda pobedila Spartak, Ben dvostruki strelac (VIDEO)

Objavljeno: 14.08.20 u 21:05

Sjajna fudbalska predstava viđena je u Beogradu! U derbiju 4. kola Superlige Srbije Crvena zvezda je savladala Spartak iz Subotice rezultatom 3:2.

Šampion Srbije je napravio sjajnu uvertiru pred duel sa Evropom u kvalifikacijama za Ligu šampiona koji se igra u utorak.

Početnih 10-ak minuta pripalo je Spartaku, koji je u nekoliko navrata imao dobre prilike za gol, međutim, u 10. minutu domaći su imali šansu. Katai je pogodio prečku posle udarca sa distance, pošto je lopta na putu ka golu zakačila jednog igrača u bloku.

U 25. minutu Rodić je pao posle duela sa Dunđerskim i sudija Simović je odmah pokazao na ‘belu tačku’.

Ben je izveo najstrožu kaznu, ali je golman Spartaka uz pomoć stative odbranio taj pokuša.

https://www.youtube.com/watch?v=1yaGSYoIx_s&feature=emb_title

Ipak, sedam minuta kasnije Ben se iskupio za promašaj, nakon odlične akcije i centaršuta Rodića, napadač crveno-belih donosi prednost svom timu.

https://www.youtube.com/watch?v=c5A7eO7gbnI&feature=emb_title

Munjevito je odgovorio Spartak, a strelac je bio Tufegdžić posle dodavanja Nikolića.

https://www.youtube.com/watch?v=rrsQbN4RMgY&feature=emb_title

Prvo poluvreme se završilo 1:1.

U drugom delu Zvezda je svim silama krenula na gol Subotičana, a vodeći gol došao je u 66. minutu.

Njegoš Petrović je šutirao sa distance, golman Dujmović odbio loptu pravo na nogu Benu koji je pogodio za 2:1.

Za samo četiri minuta usledio je totalni nokdaun za goste. Katai je izveo korner sa leve strane, Pankov sa prve stative prebacio na peterac, a tamo je Portugalac pogodio mrežu.

FOTO: FK Crvena zvezda

Vrlo brzo je Spartak odgovorio, posle penala koji je skrivio Ben, koji je večeras bio apsolutno u centru pažnje. Nemanja Nikolić je vrlo smireno izveo penal i pogodio za 3:2.

Do kraja duela obe ekipe su imali prilike za još neki gol, međutim do kraja je ostalo 3:2 i Zvezda je ostvarila trijumf, te je na taj način došla do 12 podova, a Spartak je doživeo prvi poraz i ostaje na devet.

 

Пласман обезедио SofaScore LiveScore

0
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter