0
Domaći fudbal

FOTO: FK Crvena zvezda

STIGLA ZVANIČNA PONUDA: Jovičić napušta Zvezdu, poznata i visina obeštećenja!

Objavljeno: 14.08.20 u 17:15

Miljenik navijača Crvene zvezde, Branko Jovičić, kako je i najavljivano karijeru će nastaviti u Rusiji.

Ruski Ural je ponudio 300.000 evra za Zvezdinog defanzivnog vezistu, koju će čelnici srpskog šampiona prihvatiti jer ne žele da uslovljavaju igrača koji je mnogo toga dao klubu iz Ljutice Bogdana, prenosi ‘Mocartsport’.

Ural je spremio više nego povoljan ugovor za Jovičića. Popularni Bakula bi u Rusiji trebalo da zarađuje preko 400.000 evra po sezoni, što je značajno više od onoga što je imao na Marakani (300.000 evra).

PROČITAJTE JOŠ: MAKSIMOVIĆ NA VELIKOJ RASKRSNICI: Srbin bira između Premijer lige i Serije A!

Podsetimo, Crvena zvezda je prošlog leta imala ponudu francuskog Nima tešku 1.000.000 evra za svog ‘pitbula’, ali se Jovičić nesrećno povredio protiv Helsinkija na stadionu ‘Rajko Mitić’, pa je posao propao.

Crvena zvezda je trenutno popunjena na poziciji zadnjeg veznog, a Dejan Stanković se na tom mestu opredelio za Sekua Sanoga i mladog Njegoša Petrovića.

Zvezda je dovela Branka Jovičića na leto 2018. godine iz Amkara za obeštećenje od 500.000 evra, što se pokazalo kao sjajan potez. Bio je jedan od ključnih igrača u pohodu na Ligu Evrope i Ligu šampiona.

 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Majstor! 😂 Tagujte nekog vašeg prijatelja koji bi ovo uradio? 💪

A post shared by HOTSPORT (@_hotsport) on

FOTO: FK Crvena zvezda

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter