0
Domaći fudbal

FOTO: HotSport/Aleksandar Ilić

SPREMA LI SE TRANSFER DECENIJE: Bivši napadač Atalante i uzdanice Mančester sitija treniraju na Čairu!

Objavljeno: 14.08.20 u 14:56

Niški superligaš ove sezone pripremio je dobru selekciju za napad na vrh tabele, a čini se da tome nije kraj.

Na zatvorenom treningu Radničkog iz Niša pojavila su se nova lica, a njihov dolazak sigurno će zagolicati maštu ‘Meraklija’. Radi se o rođenim Nišlijama koji su karijeru gradili van granica naše zemlje.

Iskusni napadač Aleksandar Pešić (28) koji je u prošlosti nastupao za Tuluz, Crvenu zvezdu, Atalantu, Itihad i Seul trenira sa niškim klubom. A zajedno sa njim i braća Ilić.

Luka (21) i Ivan (19) Ilić su Niš napustili kao veoma talentovani dečaci, a igrama u Crvenoj zvezdi njihov talenat prepoznao svetski gigant Mančester Siti koji ih je 2017. godine otkupio od Crvene zvezde, mladi reprezentativci naše zemlje su posle Zvezde kao pozajmljeni igrači nastupali za holandsku NAC Bredu.

PROČITAJTE JOŠ: ‘PALO’ POMIRENJE: Poziv koji se ne odbija – Luka Jović se vraća među ‘Orlove’!

Nišlije se nadaju da će visoke ambicije kluba privoleti pomenutu trojicu da naredne godine nastupaju na Čairu, a hoće li im se želja ostvariti videćemo u narednim danima.

FOTO: HotSport/Aleksandar Ilić

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter