0
Domaći fudbal

‘PALO’ POMIRENJE: Poziv koji se ne odbija – Luka Jović se vraća među ‘Orlove’!

Objavljeno: 14.08.20 u 13:46

Selektor fudbalske reprezentacije Srbije Ljubiša Tumbaković planira da za meč sa Norveškom u okviru baraža Lige nacija sa Norveškom pozove oko 30 igrača.

Među njima će se naći i napadač Real Madria Luka Jović koji je izgubio mesto reprezentativca zbog nesporazuma sa selektorom, ali sada je taj odnos izglađen i na njega se ozbiljno računa, poručio je Tumbaković za ‘Sport klub’.

– Jović je evidentiran, nema razloga da ne bude pozvan – rekao je Tumbaković, pa dodao:

– Pozvaću tridesetak kandidata, spisak se razlikuje u dva, tri imena. Kao i obično, računam I na igrače iz domaće lige.

Što se tiče protivnika Tumbaković je svestan njegovih kvaliteta, ali i Erlinga Halanda najproduktivnijeg napadača na svetu u ovom trenutku.

PROČITAJTE JOŠ: VELIKA POBEDA: Srpski reprezentativac se oporavio od korona virusa, biće spreman za meč sezone!

– Ozbiljna selekcija. Želja, htenje, kompaktnost, profesionalnost. U prvi plan je iskočila generacija talentovanih momaka, koji su tradicionalnoj norveškoj borbenosti pridodali novu energiju i kreaciju, postali rival za respekt svakoj evropskoj reprezentaciji. Nema slabog mesta. Znam, reći ćete, jedan je Haland. Da, Haland je izuzetan igrač, korpulentan, neverovatno eksplozivan za svoju visinu od preko 190 centimetara, šutira i levom, i desnom nogom, pogađa glavom…Ali, na njegovoj poziciji u norveškom timu su još dvojica špiceva sličnih karakteristika, uvek spremnih da uskoče i preokrenu tok događaja – kaže Tumbaković.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter