8
Domaći fudbal

FOTO: FK Partizan

NAJAVA TRANSFERA ILI NEŠTO DRUGO: Misteriozna objava Filipa Stevanovića, da li je na pomolu prelazak u redove evropskog velikana?! (FOTO)

Objavljeno: 14.08.20 u 21:45

U toku dana pojavila se informacija o senzacionalnom transferu Partizanovog bisera Filipa Stevanovića u Mančester junajted.

U petak uveče 17-godišnji fudbaler postavio fotografiju koja bi mogla mnogo toga da otkrije.

Na fotografiji je on u dresu Partizana, ali kao lokacija sa koje je postavljena stoji ‘Old Traford Mančester junajted’. Pretpostavka je da je to sasvim jasna najava transfera.

Međutim, iz Humske još uvek nije ništa potvrđeno, te za sada nema zvaničnih informacija o ovom potencijalno spektakularnom transferu.

Prema još nepotvrđenim informacijama, prelazak u slavni klub je gotova stvar. Junajted, navodno, planira da srpskog tinejdžera ustupi Partizanu na godinu dana kroz pozajmicu.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

👀🤔

A post shared by Filip Stevanovic (@stevanovic10) on

FOTO: FK Partizan

0
0

8 Komentara

  1. Srbi sto ih vise je#%s vise te vole
    Bio hitler a vi pevate boze pravde uz melodiju nemacke himne

    Bili turci a najveci srpski klub se se hvali vicu mi smo delije
    E moi dodjosi

    0
    0
    Odgovori
  2. te nase igrace prije 24 godine ne bi trebalo pustati nikzd za njuhovo dobro jer odlaze totakno nezreli i nestaju.Zato i nema vise velikih igraca sve sami fizikalci ako opstanu.

    0
    0
    Odgovori
      • Ne moze Partizanova briljantna skola nadoknaditi novac koji se lopatama ubacuje u Zvezdu,puni autobusi novih igraca…a i utakmice koje igrate protiv Radnickog,Napretka,Vojvodine,Cukarickog,Pazara i mnogih drugih su posebna prica

        0
        0
        Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter