0
Evrokupovi

LIGA ŠAMPIONA: Barsa doživela neviđeno poniženje! Bajern sa 8:2 demolirao Katalonce! (VIDEO)

Objavljeno: 14.08.20 u 23:07

U trećem četvrtfinalu Lige šampiona minhenski Bajern je deklasirao Barselonu sa 8:2 (4:1).

Ako za neku utakmicu može da se kaže da je šteta što navijači nisu mogli da je isprate sa tribina, onda je to upravo ovaj duel.

Bavarci su dominantnom igrom praktično ponizili Barselonu i naneli joj verovatno najveći poraz u skorijoj istoriji.

Nakon samo nekoliko minuta utakmice Barselona je imala sjajnu šansu, koju nije iskoristio, ali je to umeo samo 60 sekundi da kazni Tomas Miler i donese prednost Bajernu. Radost nije dugo trajala jer je nedugo posle toga blaugrana izjednačila, i to autogolom Davida Alabe. Ali, to je bilo to od njih u prvih 45 minuta.

U nastavku je delovalo kao da odbrana katalonaca ne postoji, a šanse Bajerna su se ređale kao na traci. U 22 .minutu posle kiksa Semeda i Roberta, Perišić je zatresao mrežu. Šest minuta kasnije Gnabri je postigao treći gol za Bajern, a u 31. Miler kažnjava kiks Lenglea i postavlja konačan rezultat prvog dela meča.

Bavarci su ponovo na delu pokazali nemački menatalitet, a do kraja utakmice potrudili su se da Barselona dugo pamti ovaj poraz. Robert Levandovski je u 82. minutu nastavio tradiciju postizanja golova na svakoj utakmici u Ligi šampiona, a na kraju so na ranu Barselone dosuo je Filipe Kutinjo. Brazilac je u samoj završnici utakmice dva puta loptu poslao Ter Štegenu iza leđa, umesto radovanja izvinjavao se, ali to neće popraviti sećanje navijača španskog kluba na ovaj debakl.

https://www.youtube.com/watch?v=TNk_pR0quTo

Podsetimo, poslednja četvrtfinalna utakmica Lige šampiona između Mančester sitija i Liona, na programu je sutra (21), a pobednik tog duela protiv Bajerna će igrati 19. avgusta.

 

FOTO: Twitter/printscreen

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter