0
Evrokupovi

FINALE PRE FINALA: Okršaj titana u Ligi šampiona, Barselona protiv Bajerna, Mesi na Levandovskog, neverovatne brojke dvojice vrhunskih fudbalera! (FOTO)

Objavljeno: 14.08.20 u 18:30

Pred nama je spektakl u četvrtfinalu Lige šampiona gde se sastaju Barselona i Bajern Minhen!

Po mnogima je ovo finale pre finala, a duel u Lisabonu biće posebno interesantan i zbog okršaja dve najveće zvezde timova i najboljih strelaca, Lionela Mesija i Roberta Levandovskog.

Levandovski je najbolji strelac takmičenja, on ima 13 postignutih pogodaka na sedam odigranih utakmica, dok je Mesi skromniji i ima samo tri gola na sedam odigranih mečeva.

Verovali ili ne, ali radi se o jedina dva igrača koja su direktno bila umešana u 50 ili više golova za svoj tim ove sezone. Mesi je na skoru od 28 golova i 24 asistencije, dok je Levandovski na 47 golova i osam asistencija.

Utakmica počinje od 21 sat i igra se na stadionu ‘Luž’ u Lisabonu.

Nema sumnje da nas večeras očekuje spektakl, a onaj ko trijumfuje u polufinalu će čekati boljeg iz duela Mančester sitija i Olimpika iz Liona.

Ko će se plasirati u polufinale Lige šampiona?

Pogledaj rezultate

Loading ... Loading ...
0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter