0
Evropske lige

UZDANICA ATLETIKA NA PRAGU DINAMA: Kako je Mamić ispustio veliki dragulj?!

Objavljeno: 13.08.20 u 19:30

Tomas Partej u večerašnjem duelu Atletika i Lajpciga važi za jednog od najvažnijih igrača u dresu Atletika, a svojevremeno je malo nedostajalo da završi na Balkanu.

Partej igra u formi života, fudbaler iz Gane na meti je nekoliko klubova, a u ugovoru koji mu traje do 2023. godine ima klauzulu da može da napusti Madrid za 50.000.000 evra.

Upravo zato tim iz Madrida odlučio je da mu ponudi novi ugovor kako ne bi otišao tek tako, a za njega se interesuje Liverpul, kao i Arsenal.

Zanimljiv je i podatak da je pre četiri godine Partej bio na pragu dolaska u Dinamo iz Zagreba, pozajmica je već bila dogovorena uz mogućnost otkupa njegovog ugovora,a Ganjanin je baš dan pre odlaska odigrao utakmicu života.

Atletiko je tada savladao Levante, a Partej je postigao gol za pobedu, te su se u Madridu predomislili i ostavili ga u klubu, ispostavilo se to kao odlična odluka koja još jednom pokazuje odličan njuh braće Mamić za talentovane igrače. 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter