0
Evropske lige

FOTO: Twitter/Barcelona

RONALDO I MESI U ISTOJ EKIPI? MOGUĆE JE: Juventus želi po svaku cenu da se oslobodi Portugalca, a evo i zašto!

Objavljeno: 13.08.20 u 11:22

Kristijano Ronaldo i Lionel Mesi u istom tim? Da moguće je.

Kristijano Ronaldo u Juventusu igra na vrhunskom nivou iako ima 35 godina, ali već neko vreme se ‘šuška’ da bi mogao da napusti torinski tim.

PROČITAJTE JOŠ: POTEZ NEJMARA O KOJEM BRUJI SVET: Brazilac sjajnim gestom pokazao da nije nadobudan kao što svi misle (FOTO)

Kako je rečeno u podkastu na ‘BBC radiju’ Juventus je ponudio Ronalda raznim klubovima, pa i Barseloni, jer žele da se reše njegovog visokog ugovora.

– Juventus želi da smanji plate u klubu i ponudili su Kristijana Ronalda PSŽ–u, nudili su ga Real Madridu, ali oni su rekli da od toga nema ništa da ga ne žele, pa ga je Juventus ponudio čak i Barseloni, sve samo da smanje plate. Toliko je drastična situacija, ali nisam siguran koliko lako mogu da ga se reše – rekao je kolumnista BBC-ja Giljem Balag.

Kristijano Ronaldo je sa 35 golova u svim takmičenjima bio najbolji strelac Juventusa, a zamislite da igra u tandemu sa Lionelom Mesijem!

Da li biste voleli da vidite Ronalda i Mesija u istom timu?
Loading ... Loading ...

 

 

FOTO: Twitter/Barcelona

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter