2
Domaći fudbal

FK Crvena zvezda

OLAKŠANJE NA ‘MARAKANI’: Hose Kanjas konačno napušta Zvezdu!

Objavljeno: 13.08.20 u 12:50

Izgleda da je konačno saga između Crvene zvezde i Hosea Kanjasa došla do kraja.

Rukovodstvo kluba imalo je novi sastanak sa vezistom, koji je izneo svoje zahteve i stavovi su usaglašeni, čeka se samo da Kanjas dobije zaostala potraživanja pre napuštanja Beograda, piše ‘Maxbetsport’.

Bivši igrač Betisa i Espanjola, koji je došao iz PAOK-a, posle razlaza sa crveno-belima imaće status slobodnog igrača i već ima poziv dva kluba. Jedan od razloga ovog preokreta i prihvatanja Kanjasa da napusti Zvezdu je taj što će uskoro da postane otac i jedina želja mu je da se vrati u Španiju. Aktivirana je priča za odlazak u Albasete na godinu dana. Sa dobijenom otpremninom od šampiona Srbije i uz novi transfer, sigurno je da Kanjas neće biti na gubitku.

PROČITAJTE JOŠ: ZVEZDA ISPRATILA LEGENDU: Održana komemoracija Vladice Popovića

Zbog situacije sa korona virusom i kasnijeg početka sezone, ekipe u Španiji žele proverene igrače. U Albaseteu su uvereni da u njemu dobijaju kvalitetno rešenje na sredini terena. 

Ovakav rasplet doneće plus za Zvezdu, pre svega zbog uštede na plati (iako će biti plaćen njen veliki deo). Podsetimo, Kanjas od januara nije u planovima trenera Dejana Stankovića, pa je ova vest u Ljutice Bogdana prihvaćena sa velikim olakšanjem.

 

FOTO: FK Crvena zvezda

0
0

2 Komentara

  1. Srbi sto ih vise je#%s vise te vole
    Bio hitler a vi pevate boze pravde uz melodiju nemacke himne

    Bili turci a najveci srpski klub se se hvali vicu mi smo delije
    E moi dodjosi

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter