0
Evrokupovi

LIGA ŠAMPIONA: Lajpcig iznenadio Atletiko, Savić tragičar (VIDEO)

Objavljeno: 13.08.20 u 23:11

Nemački tim je iznenadio madridski Atletiko i slavio je u Lisabonu 2:1.

Uspeli su fudbaleri Lajpciga i bez najboljeg igrača iz prošle sezone Tima Vernera da naprave podvig protiv očajnog Atletika iz Madrida. Tragičar duela bio je Stefan Savić kog je lopta pogodila kod odlučujućeg gola Nemaca.

Igrao se 14. minut Saul je pao u šesnaestercu, igrači Atletika tražili su jedanaesterac, ali nije bilo kaznenog udarca. U prvom poluvremenu na povredu se požalio Savić, stisnuo je zube i nastavio sa igrom. Bledo prvo poluvreme završeno je bez golova. Zabicer je odlično pronašao Danija Olma, a bivši fudbaler Dinama doneo je ‘domaćinu’ prednost.

Klosterman pravi jedanaesterac, a sa bele tačke bio je precizan mladi fudbaler Atletika Žoao Feliks koji je ‘jorgandžije’ vratio u igru.

Ipak, Lajpcig ponovo dolazi do prednosti i konačne pobede. Do podviga ih je pogurao Stefan Savić. Šutirao je Adams, a lopta je pogodila defanzivca Atletika i završila u mreži nemoćnog Oblaka.

Lajpcig će u polufinalu igrati protiv PSŽ-a.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter