0
Evropske lige

FOTO: Youtube/printscreen

SRBIN U ‘PAKETU’ OD 70 MILIONA EVRA: Pirlo sprema pakleni tandem – Jović i Ronaldo!

Objavljeno: 12.08.20 u 19:52

Srpski napadač bi uskoro mogao da zaigra u tandemu sa Kristijanom Ronaldom.

Kako prenosi španski list ‘Don Balon’ Luka Jović bi ovog leta mogao da napusti Madrid i da se preseli u Torino. Novi trener ‘Stare dame’ želi da podmladi svoj tim, pa je ozbiljno zainteresovan da angažuje srpskog napadača, koji se nije baš najbolje snašao u kraljevskom klubu.

Već je poznato da je prva želja Andree Pirla takođe fudbaler Reala, Isko. Kako prenosi ‘Kurir’, Juventus je spreman da Madriđanima ponudi 70 miliona evra za ovaj ‘dvojac’.

PROČITAJTE JOŠ: BIVŠI FUDBALER PARTIZANA JE SLOBODAN IGRAČ: Imaju li Grobari čemu da se nadaju, da li je na pomolu veliki povratak u Humsku?

Uskoro bi trebalo da saznamo da li je ovo samo ‘španska sapunica’, ili stvarno ima istine u ovome što pišu mediji iz Španije.

Kristijano Ronaldo je bio fantastičan protekle sezone, iako je Juventus neslavno završio učešće u Ligi šampiona, Portugalac je postigao 37 golova u svim takmičenjima (4 Liga šampiona).

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter