0
Domaći fudbal

FOTO: FK Crvena zvezda / Nikola Mitić

OPTIMISTIČNO PRED ZVEZDU: Japanac iz Spartaka poručuje – Ne predajemo se, idemo na pobedu!

Objavljeno: 12.08.20 u 14:46

Spartak je fenomenalno započeo novu sezonu u Superligi Srbije, vezali su tri izastopne pobede.

Tim Vladimira Gaćinovića uspeo je da savlada ekipu Zlatibora, zatim OFK Bačku a sada i Metalac. Japanski vezista, Noboru Šimura uspeo je da izjednači protiv Metalca, a Denković, Nikolić i Vidaković dali su sve od sebe da ‘Golubovi’ dođu do nova tri boda.

– Odigrali smo tri utakmice i upisali sve pobede što nas je pozicioniralo odmah iza Crvene zvezde, sa kojom se sastajemo u narednom kolu. Svesni smo da je ovo tek početak prvenstva i da nas čeka velika borba – kaže Noboru Šimura strelac prvog gola za Spartak protiv Metalca.

PROČITAJTE JOŠ: HRVATSKA U SUZAMA: Preminuo šesnaestogodišnji fudbaler!

U narednom kolu Spartak se sastaje sa Crvenom Zvezdom, a dosadašnji rezultati potvrđuju da će duel ova dva tima biti zanimljiv.

– Zvezda je uvek favorit, šampion, ima dobar i kvalitetan tim, ali se Spartak nikad ne predaje. Znamo šta šef od nas očekuje i uvek idemo na pobedu. Sigurno da ćemo i u petak prikazati odličnu partiju, nadigravati se sa rivalom, pa zašto ne i pobedimo – poručuje japanski vezista.

FOTO: FK Crvena zvezda / Nikola Mitić

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter