0
Domaći fudbal

FOTO: Screenshot/Youtube

BIVŠI FUDBALER PARTIZANA JE SLOBODAN IGRAČ: Imaju li Grobari čemu da se nadaju, da li je na pomolu veliki povratak u Humsku?

Objavljeno: 12.08.20 u 18:16

Srpski reprezentativac slobodan je u izboru nove sredine.

Bivši fudbaler Partizana, Ljubomir Fejsa, dobio je dozvolu da ovog leta promeni klub, piše portugalski list ‘Abola’. Navodno je slavni trener Žorž Žesus odlučio da svim igračima koji su bili na pozajmicama iz Benfike prošle sezone pruži šansu da tokom priprema dokažu svoju vrednost i da potom odu ako ne budu zadovoljili tražene kriterijume, međutim to ne važi za srpskog reprezentativca.

PROČITAJTE JOŠ: PROSLAVLJENI FUDBALER OTKRIO KAKAV JE ZAPRAVO KANGA: ‘On je fenomenalan igrač, ali ima svoje ‘bubice’ zbog kojih nismo mogli da ga prodamo’

Fejsa je u Benfiku stigao pre 7 godina, od tada je sa klubom osvojio sve što se može osvojiti na domaćem nivou.

Da podsetimo, Fejsa je karijeru počeo u Hajduku iz Kule, odakle se preselio u Partizan, u klubu gde se i proslavio. Ono što sada sve zanima, jeste da li će klub iz Humske iskoristiti to što je iskusni vezista slobodan igrač, i vratiti ga u klub gde je stekao ime.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter