1
Domaći fudbal

TRENER KOJI JE SA OBILIĆEM OSVOJIO TITULU NEMA DILEMU: Zvezda je mnogo jača od Partizana, crno-beli nikako ne mogu da ugroze večitog rivala!

Objavljeno: 11.08.20 u 22:18

Dragan Okuka nema dilemu.

Nekadašnji trener Bečeja, Obilića, Čukaričkog, Vojvodine i brojnih drugih klubova, kao i selektor mlade reprezentacije Srbije i Crne Gore, Dragan Okuka, analizirao je za ‘Sportski žurnal’ treće kolo Superlige Srbije i imao je konstataciju koja će izazvati reakciju navijača večitih rivala.

PROČITAJTE JOŠ: BRUTALNO SAOPŠTENJE FMP-A: Stigao odgovor iz Železnika koji je upućen predsedniku Partizana – ‘Mi postojimo još pre nego što je ‘dotični’ počeo da prati košarku’

– U Šapcu, šampion je dobio utakmicu bez primljenog gola. Tim trenera Dejana Stankovića lagano hvata pobednički ritam, pred mečeve kvalifikacija za Ligu šampiona. Crveno-beli imaju izvanredne bonus igrače, a stručni štab veliki izbor kvalitenih igrača. Uz vedete: Kataija, Kangu, Spiridonovića, Sanoga i odličnog Vulića, mladi igrači su se na najbolji način uklopili u ozbiljan tim, mnogo jači od Partizana. Teško da crno-beli mogu da ugroze večitog rivala – istakao je Dragomir Okuka.

U sezoni 1997/98. Obilić je na klupi sa Draganom Okukom osvojio titulu i prvi put postao prvak Jugoslavije.

0
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter