0
Evropske lige

FOTO: Screenshot/Youtube

SRPSKI STRUČNJAK SKLAPA TIM ZA LIGU ŠAMPIONA: Stiže pojačanje iz Francuske vredno 5,5 miliona evra!

Objavljeno: 11.08.20 u 23:13

Marko Nikolić je dobio ozbiljno pojačanje za Ligu šampiona.

Nakon što je srpski trener uspeo da izbori plasman u kvalifikacije za Ligu šampiona, Lokomotiva iz Moskve je krenula da jača svoje redove.

Čelnici moskovske Lokomotive postigli su dogovor sa Bordoom oko kupovine krilnog veziste Fransoe Kamana (24), a francuskom klubu sleduje obeštećenje od 5.000.000 evra, piše dobro upućeni Radio Monte Karlo.

PROČITAJ JOŠ: KONAČNO – STIGLI PAPIRI IZ LONDONA: Čelsi poslao dokumentaciju za Pantića, više ga ništa ne sprečava da zaigra na Banovom brdu!

Fudbaler Bordoa se ove sezone nije naigrao u Francuskoj, pa će svoju sreću 24-godišnji krilni fudbaler zatražiti u Moskvi i za to će zadovoljstvo Lokomotiva isplatiti 5.500.000 evra.

Kamano je u Bordo stigao još u julu 2016. godine kao velika nada iz Bastije za 2.500.000 evra. Blistao je u prve tri sezone u Bordou, postigao 29 golova na 127 utakmica, ali je prošle sezone pao u drugi plan. Zabeležio je tek 11 nastupa u Ligi 1, a najveći deo sezone nije bio u protokolu, verovatno zbog problema sa povredama.

U Moskvu su već stigli Slobodan Rajković, Vitali Listosov, Jasurbe Jalolidinov i napadač Vitali Lisakovič.

FOTO: Screenshot/Youtube

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter