Prvi strani kapiten Partizana mogao bi da bude Bibras Natho.

Vladimira Stojkovića, na ‘kecu’ je zamenio mladi Aleksandar Popović, tako da iz tog razloga kapitenska traka nema svog stalnog vlasnika. U neformalnim razgovorima sa stručnim štabom, sjajni vezista predložio je da on bude novi kapiten ekipe iz Humske, prenosi ‘Mozzartsport’.


Nema sumnje da je izraelski reprezentativac lider na terenu, a da li će mu Savo Milošević dodeliti kapitensku traku, ostaje da vidimo.

PROČITAJTE JOŠ: OSTOJA MIJAILOVIĆ O TRAGIČNOJ SMRTI ODŽA I AKTUELNIM TEMAMA: To što radi Nebojša Čović je žalosno! (VIDEO)

Na prethodne dve utakmice kapiten je bio štoper Bojan Ostojić, koji je najiskusniji u ekipi, a i najduže je u Partizanu, a većina igrača bi želela da kapiten bude Saša Zdjelar, što je pre neki dan nagovestio i trener crno-belih.

– Naš kapiten je Stojković. Posle njega je Lola Smiljanić, a treći je Lazar Marković. Kako ni on dosta puta nije na terenu, sledeći je Zdjelar. Odluka da Ostojić nosi traku na prošloj utakmici je bila moja želja da mu se odužim za niz mečeva iz prošle sezone, u kojima je dao mnogo, igrao i povređen – rekao je Savo Milošević.

FOTO: FK Partizan