0
Evropske lige

BOMBA TRESE SERIJU A – LEGENDA MANČESTER SITIJA STIŽE KOD SERGEJA: Na ‘Etihadu’ je okončana jedna era – sledeća stanica Rim!

Objavljeno: 11.08.20 u 22:49

Bez obzira što im je titula ‘izmakla’, Rimljani su se posle dugo vremena plasirali u Ligu šampiona.

Kako bi postali jaki konkurenti u najjačem evropskom klupskom takmičenju, nebesko-plavi neće žaliti novčana sredstva. Praktično je završen veliki posao, legendarni fudbaler Mančester Sitija, David Silva, u narednim danima trebalo bi sa Rimljanima da potpiše trogodišnji ugovor.

Kako javlja transfer ekspert Fabrisio Romano, španski fudbaler će tokom narednih nekoliko dana postati novi igrač Lacija.

David Silva je za špansku reprezentaciju odigrao 125 utakmica i bio je jedan od ključnih igrača u osvajanju dva naslova evropskih prvaka (2008 i 2012) i svjetske krune 2010. godine.

PROČITAJTE JOŠ: NA POMOLU NOVI ODLAZAK – U HUMSKU STIGLA PONUDA IZ SLOVENIJE: Došao je kao veliko pojačanje, nije uspeo da se nametne – a sada napušta Partizan?!

Tokom karijere igrao je za Eibar, Celtu, Valensiju, a od 2010. je u Sitiju, za koji je odigrao 434 utakmice i upisao 77 golova.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter