0
Domaći fudbal

FOTO: partizan.rs

UPOZNAJTE PARTIZANOVO ČUDO: ‘Biser’ crno-belih je za vikend pet puta zatresao mrežu, a nije napadač!

Objavljeno: 10.08.20 u 18:33

Početak kadetske lige Srbije definitivno je obeležio mladi napadač Crvene zvezde Aleksandar Kahvić koji je u dresu Grafičara postigao osam golova protiv Mačve.

Njegov vršnjak, Samed Baždar koji igra za Partizan, pre dva dana je u Vršcu postigao pet golova. Ono što je zanimljivo, Baždar nije napadač. Mladi ‘biser’ crno-belih igra na poziciji ofanzivnog veznog, ali očigledno je, da mu nije strano ni da trese mreže protivničkih ekipa.

Baždar je rođen u Novom Pazaru, 31. januara 2004. godine.

– Nemam nameru da jurim Kahvića na listi strelaca jer je klasičan napadač, a ja sam vezni igrač i po potrebi bliži protivničkom golu. Moje je da kreiram igru, nije mi zadatak da pogađam mreže, nismo na istom radnom mestu – rekao je Baždar za ‘Sportski žurnal’.

PROČITAJTE JOŠ: POZNATO OD KOGA PRETI NAJVEĆA OPASNOST: Štoper crno-belih se već ‘bacio’ na analizu Partizanovog rivala – ‘Jedan od njihovih najvažnijih igrača je moj prijatelj’

‘Biser’ crno-belih otrkio je i ko mu je uzor.

– Uzor mi je Adem Ljajić. Ugledaću se na dete Partizana, mog Novopazarca i reprezentativca Srbije. Radi se o dobrom čoveku, sjajnom fudbaleru kome želim da napravi divnu karijeru. Volim da gledam utakmice na najvećim takmičenjima, a pogotovo Lige šampiona. Sviđa mi se kako na terenu izgleda Kevin de Brujne – naveo je Baždar.

Na meču protiv Vršca, Vladimir Ješić je na poluvremenu prekomandovao mladog Baždara na poziciju napadača, ali sigurno je da će se talentovani fudbaler vratiti na poziciju ofanzivnog veziste, koja mu najviše ‘leži’.

FOTO: partizan.rs

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter