1
Domaći fudbal

SIGURNI ZVEZDINI BISERI: Omladinci i kadeti crveno-belih ostvarili pobede

Objavljeno: 10.08.20 u 11:57

Bilo je vrlo zanimljivo na terenima iza juga ‘Marakane’ tokom vikenda, jer su se u omladinskom i kadetskom uzrastu susreli biseri koji nose dres Crvene zvezde i Grafičara, a rezultat u oba meča je bio identičan – 2:0 za Crvenu zvezdu.

Prvi su na teren od 10 časova izašli na dvoboj puleni Srđana Stojčevskog i Nikole Đurovića, koji nose dres  kadetskih timova crveno-belih. Uprkos tome što su fudbaleri Grafičara bili bolji u prvom delu igre, kada se zaista isticao mladi golman Stefan Marinković, u nastavku igre je ponovo Jovan Mijatović bio taj koji je preuzeo stvar u svoje ruke i načeo mrežu rivala. Pobedu je potvrdio golom Mirka Nikolaševića, a velike probleme Crvenoj zvezdi pravio je Pavle Ognjenović, ofanzivni vezista koji je bio najraspoloženiji za igru u timu Nikole Đurovića.

PROČITAJTE JOŠ: ‘ORAO SLETEO’ U ZVEZDU: Crveno-beli otkrili značenje misteriozne zagonetke (FOTO)

Rezultat su prepisali omladinci koji su odmerili snage od 18 časova. Precizni za tim Marka Neđića bili su Dušan Ikanović i Mateja Bačanin i već u prvih 45 minuta uspeli da reše pitanje pobednika. Pokušavali su na drugoj strani da odgovore puleni Dejana Simića, a najagilniji su bili Sergej Vintonji i Matija Gluščević, ali bez konkretne realizacije.

FOTO: FK Crvena zvezda

0
0

1 Komentara

  1. hahaha fkcz se opet privileguje -sta bi sa onim klincem sto dade prosle nedelje 7 ili 8 golova ?Tata izgleda nije imao vise evrica ?

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter