0
Domaći fudbal

FOTO: FK Partizan

POZNATO OD KOGA PRETI NAJVEĆA OPASNOST: Štoper crno-belih se već ‘bacio’ na analizu Partizanovog rivala – ‘Jedan od njihovih najvažnijih igrača je moj prijatelj’

Objavljeno: 10.08.20 u 16:20

Kamerunski štoper je juče debitovao u crno-belom dresu. Prošle sezone, Maki Banjak je igrao za Maribor i tada se sastao sa letonskim klubom protiv kojeg će Partizan igrati u drugom kolu kvalifikacija za Ligu Evrope.

On je prokomentarisao RFS Rigu i otkrio ko je jedan od njihovih najboljih igrača.

– Oni su imali dobar tim prošle sezone kada smo igrali sa njima. Ali, napravili su nekoliko promena na određenim pozicijama, imaju nove igrače. Jedan od njihovih najvažnijih igrača je Kuadio, inače moj prijatelj – rekao je Banjak nakon današnjeg žreba.

PROČITAJTE JOŠ: SAVO MILOŠEVIĆ JASAN: Trener Partizana kratko prokomentarisao žreb za Ligu Evrope, a zbog jedne stvari je veoma zadovoljan!

Sedrik Kuadio (24) je krilni fudbaler iz Obale Slonovače. U Letoniji igra već tri godine, najpre je bio član Daugave, a pre godinu i po se preselio u RFS. Protekle sezone je odigrao svih 13 ligaških mečeva, postigao šest golova, uz tri asistencije, pa ga Banjak nije uzalud izdvojio. Ipak, ima RFS i efikasnog Lemajića, najboljeg strelca lige iz prošle sezone, kao i Nigerijca Ofora i Brazilca Santanu sa po sedam golova od početka ove sezone.

Utakmica između Partizana i RFS igraće se u Beogradu 27. avgusta.

FOTO: FK Partizan

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter