0
Evropske lige

FOTO: Facebook/Fiorentina/Screenshot

MILENKOVIĆ NA CENI: U Firenci ‘tvrde pazar’, ‘Bleki’ vredi više od brazilskog veziste!

Objavljeno: 10.08.20 u 23:16

Od prelaska Nikole Milenkovića na ‘San Siro’ najverovatnije neće biti ništa.

Proteklih dana, spekulisalo se oko mogućnosti da dva kluba izvrše ‘trampu’, Nikola Milenković bi prešao u Inter, a Lukas Paketa u Fiorentinu, ali u Firenci smatraju da popularni ‘Bleki‘ vredi više od brazilskog veziste.

Činilo se da je dogovor na pomolu. Fiorentina ceni da nekadašnji fudbaler Partizana danas na tržištu vredi 40 miliona evra, a Milan je isto tražio za Brazilca Paketu, koji je na ‘San Siro’ stigao 2018. iz Flamenga za 35 miliona evra plus bonuse.

Međutim, u Firenci sad tvrde pazar pošto su videli da je Rosonerima baš stalo do Milenkovića. Navodno, u Milanu su već pristali i ne odustaju od reprezentativca Srbije, ali problem je nastao što ljubičasti tvrde da je cena Brazilca samo 35 miliona evra, što znači da bi Rosoneri morali da dodatno keširaju ako žele Milenkovića.

Ceo posao bi Milanu mogao da pokvari gradski rival Inter, koji je takođe zainteresovan za Milenkovića. Srpski internacionalac je za tri sezone u ljubičastom dresu skupio ogromno iskustvo u Seriji A i očekuje se da sa 22 godine može samo još više da napreduje.

FOTO: Facebook/Fiorentina/Screenshot

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter