1
Evrokupovi

FOTO: FK Crvena zvezda

DEJAN STANKOVIĆ: O drugom kolu kada dođe vreme za to

Objavljeno: 10.08.20 u 15:05

Žrebom u Nionu je odlučeno da će Crvena zvezda u slučaju eliminacije gibraltarske Europe, u drugom kolu kvalifikacija za Ligu šampiona odmeriti snage sa boljim iz duela Dinamo Tbilisi – Tirana, kao gost.

Šef stručnog štaba crveno-belih Dejan Stanković ponavlja da je njegova filozofija da se o utakmici razmišlja kada dođe vreme za to.

– Kao i juče, ponavljam, da mi idemo meč po meč i da ne preskačemo utakmice. Imaćemo nekoliko mečeva u prvenstvu, a moramo za početak da eliminišemo Europu da bi bili u prilici da razmišljamo o Dinamo Tbilisiju ili Tirani. Tako da, kada dođe vreme, bavićemo se detaljnije drugim kolom i svemu onom što nas čeka tad. Idealno bi bilo da smo žrebom izvučeni da budemo domaćini, ali šta je tu je. Idemo korak po korak, dobro radimo i to je ono što je meni najvažnije – istakao je Stanković.

PROČITAJTE JOŠ: DOBAR ŽREB ZA ZVEZDU: Crveno-beli saznali potencijalne rivale u 2. kolu kvalifikacija za Ligu šampiona!

Crvena zvezda će u slučaju eliminacije Europe, odmeriti snage sa boljim iz meča Dinamo Tbilisi – Tirana, 25. ili 26. avgusta. 

 

FOTO: FK Crvena zvezda

0
0

1 Komentara

  1. Mogu ovi ako se potrude da i pociste Zvezdu, sta fali, i oni zele da se raduju pobedi, pa neka je i izbace, pozdravcic.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter