0
Domaći fudbal

FOTO: FK Partizan

SAVO MILOŠEVIĆ: Ako su Rumuni najteži, njih sigurno dobijamo

Objavljeno: 09.08.20 u 23:15

Trener Partizana Savo Milošević bio je zadovoljan nakon pobede nad Javorom.

Partizan je slavio sa 4:0, a Milošević se pita zašto njegova ekipa nije mogla tako i protiv Novog Pazara.

Osvrnuo se i na žreb za Ligu Evrope.

Moram da budem zadovoljan ovim danas, ali i moram da budem više ljut što ovakav pristup nismo imali od početka. Kada ekipa ima pravi pristup od prvog do poslednjeg minuta, to izgleda ovako. Pitam se zašto to nije moglo i pre tri, četiri dana. Dobro je bilo u velikoj meri i defanzivno i ofanzivno danas, kada na vreme postignemo gol i otvorimo utakmicu, teško je braniti se posle protiv nas. Jako je bitno što nismo primili gol, time smo povratili samopouzdanje. Sve u svemu, jako bitna tri boda i dosta bolji utisak nego ranije – rekao je Milošević.

PROČITAJTE JOŠ: PARTIZAN SAZNAO IMENA POTENCIJALNIH RIVALA: Crno-bele u 1. kolu kvalifikacija za Ligu Evrope očekuje nimalo lak posao!

Napravljeno je dosta rokada.

– Drago mi je, pogotovo jer smo promenili celu zadnju liniju. Tu sam imao najveći strah, ali srećom i to je prošlo dobro. Ima tu stvari na kojima mora da se radi – ističe strateg crno-belih.

O žrebu za kvalifikacije za Ligu Evrope.

– Ako su Rumuni najteži od ove tri ekipe, onda dobijamo Rumune – zaključio je kroz osmeh Savo Milošević.

 

FOTO: FK Partizan

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter