1
Domaći fudbal

FOTO: FK Crvena zvezda

VEZISTA CRVENO-BELIH ‘ZAOKRUŽIO’ GODINU NA ‘MARAKANI’: Njegoš Petrović otkrio na šta ih ‘Mister’ podseća svaki dan!

Objavljeno: 08.08.20 u 21:32

Vezista Crvene zvezde Njegoš Petrović oporavio se od povrede i bio jedan od igrača u startnoj postavi na utakmici protiv Radničkog iz Niša. Momak rođen u Krupnju govorio je o uspešnom povratku na teren i prvom gostovanju u sezoni koje Zvezdu očekuje sutra od 18 časova i 30 minuta protiv Mačve iz Šapca.

Fudbaleri Zvezde sutra gostuju ekipi Mačve, u utakmici trećeg kola Super lige Srbije.

– Idemo u Šabac i daćemo maksimum da ostvarimo još jednu pobedu i osvojimo nova tri boda. Mister (trener Dejan Stanković) nas stalno podseća da je svaka utakmica borba za titulu i mi to tako gledamo – rekao je Petrović, prenosi ‘Sportklub’.

– Mačva je još u Kupu Srbije pokazala da je težak protivnik, pogotovo kada Šapčani igraju na svom terenu. Maksimalno smo koncentrisani i posvećeni toj utakmici. Gledamo da iz duela u duel napredujemo i postižemo što više golova – rekao je vezista crveno-belih.

PROČITAJTE JOŠ: ORAO STIŽE – NAJAVLJENA BOMBA NA ‘MARAKANI’: Zvezda je ovom objavom izazvala delirijum kod Delija!

Izabranici Dejana Stankovića su novu sezonu počeli sa dve ubedljive pobede, protiv Novog Pazara i Radničkog iz Niša.

– Ostvarili smo dve pobede na početku sezone, u obe smo postigli po tri gola. Mislim da smo na te dve utakmice pokazali koliko smo dobro radili na pripremama – rekao je Petrović.

– Još se oseća umor od trenažnog procesa i siguran sam da ćemo tek za tri ili četiri meča pokazati pravu formu. Cilj nam je da ove godine osvojimo duplu krunu i izborimo takmičenje u Evropi – dodao je on.

Na današnji dan 2019. godine Njegoš Petrović zvanično je promovisan kao fudbaler Crvene zvezde, a godinu dana kasnije može se pohvaliti osvojenom prvenstvenom titulom i igranjem u najelitnijem evropskom takmičenju.

FOTO: FK Crvena zvezda

0
0

1 Komentara

  1. Kao navijač Zvezde uglavnom sam zadovoljan igrama Petrovića! Vidi se da momak ima potencijal, ali bih mu dobronamernon savetovao da odmah i to vrlo brzo iznosi loptu na protivničku polovinu! Neka to radi onako kako je to radio Strahinja Pavlović, (iako štoper), igrač Partizana. Zatim još dve stvari mora popraviti u svojoj igri, a to su borbenost (uz pravovremeni start) i naravno nikada ne sme vraćati loptu natrag ili je dodavati u širinu! Uvek mora ići napred sa loptom! Kada ovo ispravi njegova cena na tržištu će biti ravna ceni Strahinje Pavlovića (iako je štoper)!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter