0
Domaći fudbal

FOTO: TSC

TSC ČEKA ZLATIBOR: ‘Nisu dobro otvorili sezonu, juriće prvu pobedu!

Objavljeno: 08.08.20 u 12:38

Fudbaleri TSC iz Bačke Topole u nedelju, 9. avgusta, od 19 h, dočekuju ekipu Zlatibora u 3. kolu Superlige, u uverenju da će to biti zanimljiv i dobar meč, u kome će sva tri boda ostati domaćinu.
Asistent trenera Mirko Jovanović je rekao da su svi igrači zdravi i da je atmosfera, kao i uvek, odlična.

– Pobeda je uvek imperativ, pogotovu što stremimo visokom plasmanu, tako da i u nedelju očekujemo nova tri boda. Naravno da ni jedna utakmica nije laka. Zlatibor je na papiru slabija ekipa, ali na terenu se mora pružiti maksimum da bi se pobedilo, a tako će biti i u nedelju – kazao je on.

Jovanović je podsetio da je prošli meč sa Zlatiborom, TSC izgubio, ali da od tada nisu poraženi ni jednom na domaćem terenu.

– Verujem da pobeda u nedelju neće doći u pitanje, ali moramo se dobro oznojiti, jer za svaku pobedu potrebno je dati sto odsto svih pojedinaca istakao je on.

Golman Nenad Filipović naglasio je da je imao skoro mesec dana karantina i pauze jer je bio pozitivan na Covid 19, da je nakon toga krenuo u individualni rad i da je siguran da će biti spreman za narednu utakmicu.

– Na žalost, nisam bio na pripremama u Mađarskoj, ekipi sam se priključio tek nedelju dana po povratku. Ipak, ja sam iskusan igrač po pitanju priprema, a takođe, iskusan sam i kao golman, tako da mi ne treba mnogo da se uigram. Odmah sam krenuo sa jakim treninzima i sa utakmicama i nadam se da ću kroz buduće mečeve dizati formu na još viši nivo – rekao je Filipović.

On je istakao da TSC dobro poznaje ekipu Zlatibora, već dve godine, i još iz Prve lige.

Iako su promenili igrački kadar i ove godine im je došlo dosta novih igrača, mi ipak otprilike znamo šta nas očekuje. U svakom slučaju, koja god ekipa dođe u Sentu, mi znamo naš posao i idemo na tri boda. Drago mi je da smo krenuli dobro i nadam se da ćemo tako nastaviti i ubuduće – kazao je on.

Krilni napadač Đuro Zec je istakao da je zadovoljan igrom u prethodnim utakmicama, kao i da će se truditi da i dalje igra dobro i da tako doprinese da ekipa i ubuduće ostvari što bolje rezultate.

– Dolazi nam ekipa Zlatibora, novajlija u Superligi. Siguran sam da nisu zadovoljni kako su otvorili novu sezonu i verujem da će u ovaj meč ući ozbiljnije, da će pokušati da upišu prve bodove. Ipak, mi smo favoriti u ovoj utakmici i moramo da odigramo maksimalno organizovano, da budemo spremni na kontre protivničke ekipe i da ponovimo igru iz prethodne dve utakmice. Tako rezultat neće izostati – rekao je Zec.

FOTO: TSC 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter