0
Domaći fudbal

MILADIN STEVANOVIĆ: Zaboravili smo Vojvodinu, na tri boda protiv Rada (VIDEO)

Objavljeno: 08.08.20 u 15:55

Derbi kola u Novom Sadu opravdao je očekivanja, Vojvodina i Čukarički su igrlai lep fudbal, na kraju pobednika nije bilo (2:2).

Na Banovom brdu ipak, s obzirom na razvoj događaja nisu mogli da budu zadovoljni bodom.

– U prva dva kola odigrali smo dva različita susreta. Najpre, sa Inđijom, ekipom koja je prilično promenila sastav i još traži formu. Dominirali smo i bili ubedljivi protiv njih. U Novom Sadu je utakmica bila izuzetno zanimljiva, mislim da smo u većem delu meča bili bolji protivnik, ali smo dali „samo“ dva gola, amogli smo još. Vojvodina je uspela da postigne dva brza gola, potom smo mogli i da izgubimo. Treba da budemo zadovoljni posle prva dva kola igrama, na kraju krajeva i sa tri osvojena boda kod kuće i jednim na strani. Ako savladamo Rad, biće to izutetno dobar start – kazao je Dušan Đorđević, pomoćni trener Čukaričkog, koji se još jednom osvrnuo na susret na stadionu „Karađorđe“:

Ostaje ta mrlja iz Novog Sada, kad smo posle primljenog gola ušli u paniku, koja je trajala dobrih 15-20 minuta. U tom periodu smo brzo primili i drugi gol. Do tada je utakmica za nas bila fenomenalna, a odveli smo je u drugom pravcu, bilo je neizvesno ko će slaviti. Na kraju je ostalo nerešeno, što je možda i najrealnije.

Već u nedelju (20,30 časova), u okviru trećeg kola Super lige, Čukarički će ugostiti ekipu Rada, u malom gradskom derbiju.

– Rad je dosta promenio tim, predvodi ih mladi trener Bane Mirjačić. Imaju mnogo mladih igrača na terenu, gde su neki možda i mala nepoznanica za nas. Ali, naravno da smo ih pratili. Vezali su dva poraza na startu, ali nas to neće zavarati. Stvarali su veliki broj šansi, imaju veliki broj udaraca ka golu, izgleda da ih ni sreća nije pogledala na startu prvenstva. Naše ambicije su poznate, posebno kad igramo na Banovom brdu, gde smo i prošle sezone imali odlične rezultate – napomenuo je Đorđević.

I Miladin Stevanović, desni bek Brđana, nije imao dilemu da je Čukarički u Novom Sadu propustio veliku priliku da ostvari trijumf.

Naravno da je Vojvodina kvalitetan rival, čak mislim da nas je neko pitao pre utakmice, u nekoj meri bili bismo zadovoljni bodom. Ali, s obzirom na razvoj događaja i dva gola prednosti, ne možemo da budemo zadovoljni. Držali smo utakmicu pod kontrolom sat vremena, a posle se sve okrenulo, mogli smo i da izgubimo. Na kraju je remi realan rezultat.

Ipak, već jutro posle meča u Novom Sadu sve misli bile su usmerene ka duelu trećeg kola Super lige protiv Rada.

Moramo da gledamo uvek unapred, ne smemo da se osvržemo na ono što je bilo. Uradili smo oporavak, potom nastavili sa pripremama za Rad. Imamo malo lakši raspored na startu, moramo to da iskoristimo i da uzmemo tri boda protiv narednog rivala. Gledao sam ih malo protiv TSC-a, imaju vrlo kvalitetnih igrača. Većinu ih dobro znam, dosta je i mlađih igrača. Ni jedan protivnik ne sme da se potceni, videli ste da su iznenađenja moguća, eto Partizan je na primer izgubio u Novom Pazaru. Moramo da budemo maksimalno oprezni, baš kao i protiv Inđije, u tom slučaju ne bi trebalo da bude problema – zaključio je Stevanović.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter