1
Domaći fudbal

FOTO: FK Partizan

FRANCUZI PIŠU: Sprema se spektakularni transfer u Humskoj – francuski gigant zainteresovan za Partizanovog ‘bisera’!

Objavljeno: 08.08.20 u 20:18

Nakon plasmana u četvrtfinale Lige šampiona, ambicije francuskog kluba su porasle, tako da je već počela da se pravi lista želja u letnjem prelaznom roku.

Kako piše francuski ‘Foot01’, Lion je zainteresovan za mladog vezistu Partizana, Filipa Stevanovića.

U tekstu se ističe da Partizan traži 15 miliona evra, kao i da je plan Liona da ovoga leta napravi zanimljiv miks mladih i iskusnijih igrača, a Stevanovića vide kao pojačanje na levoj strani terena.

PROČITAJTE JOŠ: CRNO-BELI IMAJU NOVOG KAPITENA: Savo odlučio – poznato kome će pripasti traka u narednim utakmicama!

– Spominju se mnogi mladi igrači, posebno na desnoj napadačkoj strani. Klub samo čeka odlaske da započne sa pojačanjima. Neki su i potvrđeni. Spremno je nekoliko scenarija, uzimajući u obzir odlazak određenih igrača. Ideja da se ‘mešaju’ jedan ili dvojica iskusnih fudbalera sa mladim igračima, od kojih su neki bili i na pozajmicama – otkrio je izvor iz Olimpika portalu ‘Foot01’

Nedavno je trener crno-belih, Savo Milošević govorio o mladom ‘biseru’ iz Humske, kojeg je uporedio sa Edenom Azarom, a više o tome možete pročitati OVDE.

FOTO: FK Partizan

0
0

1 Komentara

  1. ZA 15 MILIONA SMATRAM DA GA TREBA PUSTITI. IZUZETAN TALENAT, PRAVI BISER NASE VELIKE INSTITUCIJE.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter