0
Domaći fudbal

FOTO: FK Crvena zvezda / Nikola Mitić

CRVENO-BELI SU IMALI SREĆE – ONI ‘NAJOPASNIJI’ SU IZBEGNUTI: Poznati Zvezdini rivali na početku kvalifikacija za LŠ!

Objavljeno: 08.08.20 u 21:56

Sutra će se u Nionu održati žreb za Ligu šampiona i Ligu Evrope.

Najveća pažnja javnosti usmerena je ka potencijalnom rivalu Crvene zvezde u najelitnijem evropskom takmičenju. U Nionu će se sutra održati žreb za prvo i drugo kolo kvalifikacija za LŠ.

Mogući rivali crveno-belih u prvom kolu kvalifikacija za deset dana biće šampion Luksemburga Fola Eš, šampion Velsa Konahs Ki ili Evropa sa Gibraltara.

U slučaju da protivnk Zvezde bude šampion Luksemburga, taj meč bi morao da se odigra na neutralnoj lokaciji, jer je državljanima Srbije ulaz u Luksemburg zabranjen.

PROČITAJTE JOŠ: ORAO STIŽE – NAJAVLJENA BOMBA NA ‘MARAKANI’: Zvezda je ovom objavom izazvala delirijum kod Delija!

Koga god da izvuku, ekipa sa ‘Marakane’ će biti apsolutni favorit, jer su izbegnute najjače ekipe u ovoj fazi takmičenja, kao što su slovenački Celje ili Đugarden.

U ponedeljak, dan nakon žreba za prvo kolo, biće održan i žreb za 2. kolo kvalifikacija, gde su potencijalni rivali crveno-belih za sada Mitjiland (Danska), Šerif (Moldavija), Kluž (Rumunija), Ferencvaroš (Mađarska), Dandalk (Irska), Slovan (Slovačka), Suduva (Litvanija), Omonija (Kipar), Dinamo Tbilisi (Gruzija) i Sarajevo (BiH).

FOTO: FK Crvena zvezda / Nikola Mitić

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter