2
Domaći fudbal

FOTO: FK Crvena zvezda/Nikola Mitić

SPREMA SE DETONACIJA NA ‘MARAKANI’: Bivši napadač ‘crvenih đavola’ na korak od potpisa, čeka se ‘DA’ iz Atine!

Objavljeno: 07.08.20 u 13:22

Posle Kange, stiže još jedno pojačanje.

U timu sa ‘Marakane’, pozicija golgetera je trenutno jedna od najvećih slabosti.

Trener crveno-belih Dejan Stanković je zahtevao od uprave pojačanje u napadu, i prema saznanjima ‘Mocart sporta’, sportski sektor crveno-belih je na dobrom putu da mu ispuni jednu od najvećih želja.

Mesecima se pisalo o Andersonu iz Famalikaa, a sada je u prvi plan iskočio napadač Panatinaikosa Federiko Makeda.

Makeda je sa upravom crveno-belih navodno već dogovorio lične uslove, ostalo je još da se završi posao sa upravom ‘zelenih’ iz Atine.

Grčki mediji su pisali da je Crvena zvezda danima stezala obruč oko italijanskog napadača, i da mu je na kraju dostavila ponudu koja sa lako ostvarivim bonusima iznosi oko 700.000 evra godišnje plate. Gledajući dosadašnja dešavanja u Ljutice Bogdana, Makeda će moći da računa na osnovnu platu od oko 500.000 evra, koliko ima i Gelor Kanga.

Ipak, pregovi sa ‘zelenima’ nisu išli tako lako, Panatinaikos je tražio milon evra, dok su crveno-beli poslalu ponudu u visini od 350.000, ali će ipak morati da tu cifru malo ‘podebljaju’. Čelnici kluba iz Ljutice Bogdana su poslovično oprezni, ali se može očekivati da transfer bude realizovan već danas. Čeka se samo potvrda iz Atine.

Italijanski napadač ima bogatu fudbalsku karijeru, nosio je dresove Mančester junajteda, Sampdorije, Kvins park rendžersa, Štuzgarta, Birmingena, Kardifa, Notingem Foresat, i sada, Panatinaikosa.

FOTO: FK Crvena zvezda/Nikola Mitić

0
0

2 Komentara

  1. Čekajte, ovde je neko lud! Sada se priča o Kangi, kao o nekom hipotetičkom pojačanju! Da li se neko seća Ludogoreca i neslavne epizode Kange?! Kasnije, navijači Zvezde su jedva čekali da Kanga ode a sada odjednom Kanga je pojačanje! Kvalifikacije za Evropu će pokazati ko je Kanga! Tu nema laganja!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter