0
Evropske lige

NEVEROVATNO: Sančez opelješio ‘crvene đavole’, nećete verovati koliko je zaradio za svaki kontakt sa loptom !

Objavljeno: 07.08.20 u 15:53

Junajted se konačno ‘rešio’ Aleksis Sančeza.

Sančez je na ‘Old Traford’ stigao u januaru 2018. godine nakon velike bitke Mančester Sitijem i malo ko je u tom trenutku mogao da pretpostavi da ce im biti toliki problem.

Kako bi pobedili gradskog rivala u trci za njegov potpis, dobio je platu od 20 miliona evra po sezoni i automatski postao jedan od najplaćenijih igrača u čitavoj Premijer ligi.

PROČITAJTE JOŠ: SPREMA SE DETONACIJA NA ‘MARAKANI’: Bivši napadač ‘crvenih đavola’ na korak od potpisa, čeka se ‘DA’ iz Atine!

Sančez je u dresu ‘crvenih đavola’ odigrao 45 utakmica u svim takmičenjima, postigao je pet golova, na poslednjih 14 nastupa za klub nije se upisao u listu strelaca.

Proteklu sezonu proveo je na pozajmici u Interu, koji ga je juče i zvanično doveo za stalno. Junajted nije tražio nikakvo obeštećenje, bilo im je dovoljno da im neko skine Čileanca sa platnog spiska, uštedeli su 40 miliona evra, a sada je izračunato i koliko je Aleksis Sančez novca dobio za svaki kontakt koji je ostvario sa loptom u dresu Mančester junajteda.

Dankan Aleksander sa ‘Opte’ je objavio podatak da je za svaki kontakt sa loptom kao igrač Mančester junajteda Čileanac dobio 28,8 hiljada funti, što je oko 32 hiljade evra.

Neverovatan podatak, Aleksis je ipak u Milanu morao da pristane na veliko smanjenje plate, italijanski mediji tvrde da ce zarađivati gotovo tri puta manji novac, tačnije oko sedam miliona evra godišnje.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter