0
Domaći fudbal

ZVANIČNO – ITALIJANI POTVRDILI: Srpski defanzivac koji je bio na meti Partizana postao je slobodan igrač!

Objavljeno: 05.08.20 u 12:57

Srpski defanzivac je ponovo slobodan igrač.

Slobodan Rajković nije više igrač Peruđe. Italijanski klub je odlučio da raskine ugovor sa srpskim štoperom posle samo osam meseci.

Uzrok je i pandemija korona virusa, pa je došlo do sporazumnog raskida ugovora, Rajković je sada slobodan u izboru nove sredine. Krajem januara Rajković je stavio paraf na dvoipogodišnji ugovor sa članom Serije B, odigrao je 12 mečeva, ali se na tome završilo.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A.C. Perugia Calcio comunica di aver risolto consensualmente il rapporto con il calciatore Slobodan Rajkovic.

A post shared by A.C. Perugia Calcio 1905 (@acperugia_official) on

Spekuliše se da bi iskusni štoper karijeru mogao nastaviti u Lokomotivi iz Moskve, na čijoj je klupi srpski trener, Marko Nikolić.

Srpski defanzivac je igrao za OFK Beograd, a odatle je prešao u Čelsi za 5.200.000 evra. Kasnije je 2011. prodat u Hamburg za 2.000.000 evra. Igrao je i za PSV, Tvente, Vitese, kao i Palermo.

PROČITAJTE JOŠ: HOTPSORT ANALIZA: ‘Orlovi’ koji su napravili velike karijere, a nikada nisu zaigrali za ‘večite’

Rajković se ove zime povezivao sa prelaskom u Partizan, ali nije došlo do realizacije zbog nemogućnosti dogovora oko plate.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter