0
Domaći fudbal

SPREMAJU GA ZA ZVEZDU: Talentovani štoper bio na probi u Milanu, pa potpisao za Grafičar!

Objavljeno: 05.08.20 u 14:56

Mladi omladinski reprezentativac Srbije Milan Kremenović novi je igrac Grafičara, objavio je klub sa Senjaka na svojim društvenim mrežama.

Kremenović je roden 2002. godine, igra na poziciji štopera i prošao je sve omladinske selekcije Herte iz koje je i stigao u Grafičar.

Mladi štoper je u Grafičar stigao kao slobodan igrač, sa timom iz Berlina imao je ugovor do leta 2020. godine. On je tokom zime bio i na probi u Milanu.

POČITAJTE JOŠ: DA LI ZVEZDA TREBA DA REAGUJE: Bane se konačno oglasio – poznato u kom klubu će najverovatnije nastaviti karijeru!

Nema sumnje da će Milan Kremenović u redovima Grafičara moći da pokaže šta zna, i eventualno dobije poziv Crvene zvezde. Talentovani fudbaler je odigrao nekoliko mečeva i za omladinsku selekciju Srbije. Igrao je na kratko i za Energi Kotbus, a sada će imati šansu da se pokaže u zemlji odakle vuče korene.

FOTO: Screenshot/Youtube

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter