0
Domaći fudbal

SINDIKAT FUDBALERA: Nejasno je, čemu tolika mržnja FSS-a prema fudbalerima koji su štrajkovali glađu!

Objavljeno: 05.08.20 u 16:50

Fudbaleri Borca iz Čačka i Jagodine nedavno su ispred sedišta gradske kuće u Čačku štrajkovali glađu. S obzirom na nepromenjen status Sindikat fudbalera najavljuje momguću radikalizaciju protesta.

Štrajk u Čačku je nakon nekoliko dana prekinut kada je jednom od igrača ukazana pomoć, a sve to vreme pored njih su prolazili gradski funkcioneri, niko im se nije obratio, a po tvrdnjama Sindikata profesionalnih fudbalera Srbije – Nezavisnost, ni FS Srbije nije stao iza njih.

FSS je odbio da igračima koji su bili u štrajku glađu i koji su prevareni dostavi izjave o statusima klubova FK Borac, FK Jagodina i FK Donji Srem a koji su bili potrebni da se dostave FIFA fondu kako bi igrači bili obeštećeni iz pomenutog fonda.

Nejasno nam je čemu tolika mržnja FSS prema tim momcima čak i kada neko drugi treba da ih obešteti i zašto FSS čini sve što je u njihovoj moći da tim momcima onemogući da budu obeštećeni od strane FIFA.

PROČITAJTE JOŠ: STRIKTNI PROTOKOLI: Evo šta čeka učesnike evropskih takmičenja u završnici

Poznato je svima da je štrajk glađu u Čačku bio prvi u istoriji svetskog fudbala a kako stvari stoje, možda se uskoro desi i isti štrajk ispred prostorija FSS, da se skrene pažnja svetske javnosti o tretmanu nacionalnog saveva prema igračima – navodi se u objavi Sindikata.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter