0
Evrokupovi

LIGA EVROPE: Kraj za Volfsburg i Bašakšehir (VIDEO)

Objavljeno: 05.08.20 u 22:12

Vratila se su se i evropska fudbalska takmičenja. Šahtjor je savladao Volfsburg na Olimpijskom stadionu u Kijevu. Dok je Kopenhagen u revanšu nadoknadio zaostatak od 1:0 protiv Bašakšehira.

Šahtjor je imao prednost od 2:1 iz prvog meča. U revanšu je bilo 0:0 sve do 89. minuta. Onda je Žunior Moraes postigao prvenac, a u sudijskoj nadoknadi ukrajinci su potpuno potukli protivnika koji je bio na kolenima.

Na 2:0 povisio je Solomon u 91. minutu, konačni rezultat postavio je Žunior Moraes u 93. minutu. Na kraju 3:0 na semaforu.

11. avgusta Šahtjor će u Gelzerkirhenu igrati protiv pobednika duela Bazel – Ajntraht, Švajcarci imaju prednost 3:0 iz prvog meča.

Kopenhagen je pobedom 3:0 ugasio nade Bašakšehira da će uz minimalnu prednost iz prvog meča uspeti da obezbedi plasman u četvrtfinale Lige Evrope.

Domaći tim je od prvog trenutka bio bolji rival, a već u četvrtom minutu poveli su golom Džonasa Vinda. Isti igrač postigao je i drugi gol sa ‘bele tačke’ u 53. minutu duela.

Konačnih 3:0 postavio je Rasmus Falk Jensen u 62. minutu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter