0
Domaći fudbal

LIGA EVROPE: Junajted slavio sa kombinovanim sastavom, Inter siguran protiv Hetafea (VIDEO)

Objavljeno: 05.08.20 u 23:25

Dobili smo još dva putnika u četvrtfinale Lige Evrope.

Mančester junajted slavio je februara 5:0, te je revanš bio samo formalnost za ‘crvene đavole’, dok su igrači Intera i Hetafea igrali samo jedan meč.

Junajted je pobedio LASK rezultatom 2:1, a Solsker se odlučio za kombinovani sastav, dok je Inter zasluženo slavio sa 2:0.

Romelu Lukaku doneo je vođstvo ‘neroazurima’, igrao se 33. minut, bastoni mu je poslao odličnu loptu, a Belgijanac je uspeo da iz srca šesnaesterca zatrese mrežu.

Imao je u 75. minutu Hetafe priliku sa penaltika, kada je Horhe Molina promašio ceo gol. U 83. minutu je Kristijan Eriksen postavio konačnih 2:0, iskoristio je bivši fudbaler Totenhema lošu reakciju odbrane da zatrese mrežu.

Meč Mančestera i Laska bio je puka formalnost, te je Ole Gunar Solsker odlučio da izvede kombinovani sastav. Na ‘Old Trafordu je rezultat bio 2:1.

Poveli su gosti u 55. minutu gol je postigao Vajsinger, dva minuta kasnije je Džesi Lingard doneo izjednačenje.

Junajted je do kraja uspeo da preokrene golom Entonija Marsijala u 88. minutu meča. Nemanja Matić večeras je bio pošteđen, kao i većina prvotimaca.Ole Gunar Solskjer je večeras odmorio praktično sve prvotimce, pa tako i našeg Nemanju Matića.

Podsetimo, ranije danas su u četvrtfinale prošli Šahtjor i Kopenhagen, a upravo Junajted u narednoj rundi igra sa danskim timom.

Inter čeka boljeg iz meča Bajer Leverkuzen – Glazgov Rendžers, a Šahjtor ide na Bazel koji ne bi trebalo da ima problema s obzirom da iz prvog meča nosi ogromnih 3:0 protiv Ajntrahta.

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter