4
Domaći fudbal

FOTO: FK Partizan

ASANO: Poraz mnogo boli, nadali smo se da ćemo pri vođstvu postići još jedan gol!

Objavljeno: 05.08.20 u 19:39

Partizan je u Novom Pazaru poražen od istoimenog tima rezultatom 3:2, crno-beli su imali prednost, ali su u završnici uspeli domaći da preokrenu.

Nakon meča Takuma Asano, strelac gola za crno-bele dao je svoj sud.

– Utakmica je bila izuzetno teška, puna preokreta, mi smo se nadali da ćemo pri vođstvu, ne samo zadržati rezultat, već dati još jedan gol. Nažalost, to je fudbal, sitnice i sekunde odlučuju – počeo je Partizanov Japanac.

PROČITAJ JOŠ: FOTO-UBOD: Fudbaleri Zvezde u slavljeničkoj atmosferi pred utakmicu sa Radničkim (FOTO)

On je potom istakao da mu je teško pao poraz.

Poraz mnogo boli, ali daleko od toga da je bilo šta izgubljeno, tek je drugo kolo. Znamo koliko imamo težak rasproed, svesni smo koliko je avgust važan za držanje bodova. Pogledaćemo se u oči, analizirati iidividualne i timske greške, i obećavam da ćemo dati sve od sebe da ovo ispravimo, ne samo ja, već čitav tim – rekao je Takumo Asano nakon duela u Novom Pazaru.

FOTO: FK Partizan 

0
0

4 Komentara

  1. Neko treba da se debelo zamisli posle ove utakmice ovako se ne bori za dres Partizana ovo ne može ovako treba nešto da se menja

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter