0
Domaći fudbal

FOTO: HotSport/Aleksandar Ilić

RADNIČKI ŽELI DA NASTAVI SERIJU POBEDA – Batak: U Beograd sa jasnim planom i željom za pobedom!

Objavljeno: 04.08.20 u 12:54

Fudbaleri Radničkog u sredu od 19 časova gostuju Crvenoj zvezdi, u derbiju drugog kola Superlige Srbije.

Radnički je pobedom otvorio novu sezonu, pošto je u subotu na svom stadionu pobedio Metalac sa 3:0, dok je Crvena zvezda istim rezultatom savladala Novi Pazar kod kuće.

Utakmica na stadionu ‘Rajko Mitić‘ igraće se bez prisustva publike, a šef stručnog štaba Nišlija Radoslav Batak optimističan je pred okršaj sa aktuelnim šampionom Srbije.

-Spremni smo da se nadigravamo. Ne možemo da pretimo Zvezdi, ali naša igra, efikasnost i izuzetna atmosfera u meču protiv Metalca daju nam za pravo da budemo optimisti pred ovaj susret. Oni su sjajna ekipa, imaju mnogo kvalitetnih igrača. Gledali smo ih protiv Novog Pazara, dobro smo ih analizirali, ali veliko je pitanje hoće li Zvezda sutra izaći sa istom postavom, s obzirom na to da ima ‘dugačku’ klupu – rekao je Batak. 

FOTO: HotSport/Aleksandar Ilić

Zadovoljan je trener Nišlija što su njegovi igrači imali nekoliko dana za uigravanje ekipe. 

– Dobra stvar za nas je što smo imali još nekoliko dana za treninge i uigravanje, pa su brojne novajlije pristigle na dan-dva pred meč sa Metalcem dosta spremnije da nam pomognu, pa sada možemo da računamo i na njih, za razliku od prve utakmice u sezoni – ističe Batak

On takođe dodaje da će Radnički izvesti na ‘Marakanu’ u najjačem sastavu koji ima na raspolaganju. 

– Zvezdi ćemo suprotstaviti najjači mogući sastav u datom trenutku, ali moram da kažem da imamo malih problema sa povredama. Desni bek Aksentijević je dobio jak udarac u subotu i njegov nastup je pod velikim znakom pitanja, a povredu je zaradio i naš napadač Kojić, pa naša medicinska služba čini sve što je u njenoj moći da ga osposobi za igru. Svi ostali su maksimalno spremni za igru i siguran sam da će oni koji startuju biti izuzetno motivisani da se protiv šampiona predstave u najboljem mogućem svetlu i da nam donesu pozitivan rezultat – dodaje trener Nišlija. 

Radnički u Ljutice Bogdana ne nosi ‘belu zastavu’. 

– Pobeda na premijeri nam je veliki ‘vetar u leđa’ pred ovaj duel i mi na našem najvećem stadionu možemo samo da dobijemo. Imamo plan i nadam se da ćemo uspeti da ga realizujemo. Ako se računa i finiš prošle sezone, mi smo u seriji od pet ligaških utakmica bez poraza i bilo bi zaista lepo da nastavimo taj niz dobrih rezultata – rekao je Batak.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter