0
Domaći fudbal

MAKEDA ‘ODJAVIO’ ZVEZDU: Crveno-beli ne mogu da se nadmeću sa ponudom turskog kluba!

Objavljeno: 04.08.20 u 22:33

Federiko Makeda nije blizu Crvene zvezde. U Atinu je stigla bolja ponuda za italijanskog napadača.

Iako je postojala mogućnost da Crvena zvezda ovog leta dovede Makedu, to se po svemu sudeći neće dogoditi.

Prema pisanju grčkog portala ‘novasports.gr’, nekadašnji talenat Mančester junajteda i njegov klub Panatinaikos odbili su ponudu šampiona Srbije. U ovom trenutku je realnije da on zaigra za Alanjaspor.

PROČITAJTE JOŠ: GVARDIOLA DOVEO ZEMLJAKA: Talentovani Španac stigao u Mančester siti!

Federiko Makeda traži bolji ugovor u inostranstvu, a Panatinaikos želi da se oslobodi njegovog ‘teškog’ ugovora da bi sačuvao novac i na tržištu pogledao drugog napadača. Italijanski centarfor je već odbio ponude iz Dubaija i Srbije, nadajući se boljoj opciji. Sada je dobio još dve ponude, jednu iz Dubaija, a drugu iz Turske, gde je Alanja za njega ponudila 1,5 miliona evra! Italijan navodno nije oduševljeno reagovao na tu ponudu, ali kako vreme prolazi moraće da odabere svoj sledeći tim uzimajući u obzir i svoju strani i korist Panatinaikosa. PAO ne želi da ga proda ispod cene, pa je zato odbio ponudu Crvene zvezde od milion evra – objašnjeno je u tekstu.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Poštovano rukovodstvo FSS, Crvena zvezda Vam se ovim putem javno obraća pitanjem: šta ćete vi konkretno preduzeti da sprečite ovakvo brukanje srpskog fudbala koje smo danas videli u Kruševcu? Šta mi, ali i drugi klubovi u Srbiji, možemo da očekujemo posle onakvog suđenja i sramno dosuđenog jedanaesterca na meču Napredak – Partizan? A prvenstvo je tek pocelo. Кako da se ponašamo? Treba li svi da očekujemo da ćemo proći kao Napredak, da će zarad pobede Partizana biti dosuđivani onakvi nepostojeći penali? Cela Srbija je videla kako je Danilo Grujić sudio i direktno pomogao Partizanu. I to u 87 minutu utakmice. Zbog toga trazimo da sudija Danilo Grujić bude najstrožije kažnjen. Time će se srpski fudbal zaštiti od raznih mešetara a svim akterima u startu poslati jasna poruka. Mi ne možemo da ćutimo i dozvolimo da klub kome su svi krivi, koji neprestanom kuknjavom pokušava da zamaskira svoju nemoć i prljave radnje, da otimanjem i krađama dođe do titule koju su, vidimo, svojim navijacima otvoreno obećali ne bi li sačuvali svoje fotelje u Partizanu. Zato gospodo iz FSS nemojte vi da se brukate. Uradite ono sto od vas očekuje čitava fudbalska Srbija, konkretnim potezima pošaljite jasnu poruku da nećete dozvoliti ovakvo brukanje srpskog fudbala.“

A post shared by HOTSPORT (@_hotsport) on

 

FOTO: Youtube/printscreen

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter