0
Domaći fudbal

FK TSC GOSTUJE RADU: Ako damo maksimum, pobedićemo

Objavljeno: 04.08.20 u 14:01

 Fudbaleri TSC iz Bačke Topole u sredu, 5. avgusta, od 19 h, igraju u gostima na Banjici sa ekipom Rada utakmicu 2. kola Superlige, uz obećanje da će pružiti svoj trenutni maksimum i tako pokušati da zabeleže prvu pobedu u novoj sezoni. 

Šef stručnog štaba Zoltan Sabo istakao je da je u utakmici prvog kola sa Vojvodinom njegova ekipa odigrala dobro drugo poluvreme. Izrazio je nadu da će takvu igru TSC pružiti i sutra protiv Rada.

Kada bismo mogli da prenesemo to drugo poluvreme iz prvog kola na svih 90 minuta protiv Rada, onda bismo se mogli nadаti pobedi; rekao je Sabo i dodao da je Rad ekipa koja je dosta promenila sastav u odnosu na prošli sezonu, te da je sastavljena od mladih igrača, ambicioznih, brzih, motivisanih. „Ipak, mi se pitamo, nadam se da ćemo pobediti, mada stvarno očekujem jednu tešku utakmicu jer i mi još nismo uhvatili onaj pravi prvenstveni ritam.

Levi bek Nemanja Petrović, koji je baš iz Rada došao u TSC, istakao je da će dati sve od sebe da doprinese svojoj novoj ekipi. Očekujem jak otpor Rada, imaju novog trenera i dosta novih igrača, ali verujem da ćemo pobediti i doneti tri boda u Bačku Topolu – kazao je Petrović.

Napadač Nenad Lukić nadam se da ćemo nastaviti sa istim igrama. Očekujem da ponovimo izdanje iz većeg dela meča sa Vojvodinom i da u tom slučaju pobeda neće doći u pitanje.

– Mislim da smo kvalitetnija ekipa od Rada, ali moramo to da pokažemo na terenu. Danas je fudbal jako izjednačen i ako ne date 100 posto nećete pobediti nikog. Na nama je da odigramo maksimalno angažovano od prvog minuta i da se vratimo sa prvom pobedom u novoj sezoni

Lukić se osvrnuo na dodelu nagrade za najbolje strelce prošle sezone za njega i Vladimira Silađija.

– To je podatak za respekt, koji pokazuje i kako TSC igra, napadački, sa mnogo golova. Tako smo počeli i u prvoj utakmici i verujem da ćemo tako i nastaviti – rekao je Lukić, koji je, kao i Silađi, bio strelac i na meču prvog kola.

Utakmica Rad – TSC igraće se u sredu, 5. avgusta, od 19h, na stadionu Rada na Banjici, bez prisustva publike.

FK TSC je u prvom kolu nove sezone Superlige, prošlog petka, igrao nerešeno sa ekipom Vojvodine, 2:2.

FK: TSC 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter