0
Evropske lige

FOTO: Twitter

EKSKLUZIVA ‘FRANS FUDBALA’: Ronaldo frustriran i želi da napusti Juventus!

Objavljeno: 04.08.20 u 18:59

Čuveni francuski list ‘Frans fudbal’, donosi interesantnu i ekskluzivnu priču o frustarcijama Kristijana Ronalda u Torinu, gde veruje da tim ne prikazuje najbolje partije i gde on ne može da pokaže svoj puni potencijal i ruši rekorde.

Ronaldo je drugu sezonu u Juveu odigrao bolje nego prvu i postigao je 31 gol u Seriji A, što je za 10 više nego godinu dana ranije, ali je bio iza prvog strelca lige i ‘zlatne kopačke’ Evrope, Ćira Imobilea iz Lacija, koji je ‘brojao’ do 35.

Verovatno će i ishod sezone u Ligi šampiona odrediti i dalju karijeru Ronalda, koji je ostao i bez priznanja o najkorisnijem igraču Serije A, koje je otišlo u ruke njegovog saigrača Paula Dibale.

‘Frans Fudbal’ donosi informaciju da Ronaldo u potrazi za rekordima i rušenjem bilo kakvih starosnih limita, ne preza ni od čega, čak ni od napuštanja Juventusa. A kao klub u kojem vidi sebe u punom sjaju, navodi se Pari Sen Žermen.

PROČITAJTE JOŠ: NAVIJAČI CRVENO-BELIH NE ZABORAVLJAJU: Zvezda podsetila na čuveni sporni momenat iz ‘večitog’ derbija! (VIDEO)

Ovaj list donosi i priču sa jedne večere u oktobru, odmah nakon pobede Juventusa nad Lokomotivom iz Moskve od 2:1. Tu su tada sedeli Ronaldo, gazda Juventusa Andrea Anjeli, sportski direktor Pavel Nedved, i golman Đanluiđi Bufon, kao i agent Portugalca Žorž Mendeš, koji važi za jednog od najmoćnijih na svetu i čiji je klijent upravo Ronaldo.

Iako je Juve pobedio, prikazao je veoma lošu igru i Ronaldovu frustraciju nije moglo da prikrije ni skupoceno crveno vino i vrhunsko jelo. Obukao se skroz u crno i nije progovorio ni reč. Navodno je već tada razmišljao o sledećoj destinaciji, gde bi mogao da nastavi karijeru i gde bi njegove performanse bile prikazane u najboljem mogućem svetlu.

PROČITAJTE JOŠ: NI RONALDO NI IMOBILE: Paolo Dibala izabran za najboljeg igrača Serije A!

Kao idealno mesto za to, nametnuo se Pariz. Ronaldo je sanjao o tome da igra sa Nejmarom, sa kojim je blizak, ili sa Embapeom, koga obožava kao igrača. Za Pariz ga vežu i sjajne uspomene jer je tu krunisan za prvaka Evrope sa Portugalijom. Naser Al Kelafi je već tada mogao da postigne dogovor i da Portgalac već od leta postane igrač PSŽ-a.

Međutim, korona virus je promenio situaciju i sada bi čak i bogatim arapskim vlasnicima bilo teško da izdvoje nekoliko stotina miliona evra, koliko je potrebno da se obezbedi transfer Ronalda u vidu obeštećenja i njegovog višegodišnjeg ugovora.

Ronaldo u Torinu nije srećan, a njegova dalja sudbina verovatno će biti odlučena nakon Juventusove priče u Ligi šampiona.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Jedini čovek koji je osvojio Premijer ligu,La ligu i Seriju A! A mačka je osvojio sve to i to 2 puta! (Premijer ligu 3 puta) 💪 #Cristiano #Ronaldo #Juventus

A post shared by HOTSPORT (@_hotsport) on

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter